Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60347
Название: Застосування технології чат-ботів для онлайн-магазину з продажу геймерських товарів мовою Python.
Авторы: Назімов, Рустам Євгенович
Ключевые слова: дипломна робота
чат-бот
Python
API Telegram
бібліотека pyTelegramBotA
PyCharm
фреймворки Flask та Djang
Markdown
Дата публикации: 26-июн-2023
Издательство: Національний авіаційний університет
Библиографическое описание: Назімов Р.Є Застосування технології чат-ботів для онлайн-магазину з продажу геймерських товарів мовою Python. - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності “Комп’ютерні науки”, “«Інформаційні технології проектування»”.- Київ, 2023. – 50 с.
Краткий осмотр (реферат): Сучасні бізнеси не можуть ігнорувати важливість інтернет-магазинів, оскільки кожен день все більше людей вибирають онлайн-шопінг. Таким чином, компанії, що діють у цій сфері, постійно шукають нові способи поліпшення своїх послуг. Одним з ефективних рішень є використання телеграм-боту для продажу геймерських товарів, який може бути створений на мові програмування Python. У цьому проекті важливу роль відіграє QA (англ. Quality Assurance) - забезпечення якості продукту. Комплекс процесів QA включає в себе весь цикл розробки - від опису проекту до тестування, релізу і пост-релізного обслуговування. Фахівці QA створюють і реалізують різні тактики для підвищення якості на всіх стадіях виробництва. Об’єктом дослідження є процес продажу геймерських товарів. Основна мета даного проекту - створити телеграм-бота для онлайн магазину геймерських товарів, який забезпечить швидкий і зручний доступ клієнтів до продуктів, а також підвищить якість обслуговування. Для досягнення цієї мети потрібно виконати кілька завдань. Один з важливих етапів розробки телеграм- боту - автоматизація тестування. Методи дослідження включають аналіз та синтез, щоб знайти найбільш оптимальні рішення для автоматизації тестування телеграм-боту. Завдання полягає в створенні зручного та ефективного засобу для виявлення помилок в телеграм-боті онлайн магазину геймерських товарів, таких як помилки доступу, помилки UI та функціональні помилки.
Описание: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" Керівник проекту: доцент, доктор технічних наук, Аліна Савченко.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60347
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп’ютерних інформаційних технологій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ФКНТ_2023_122_ІТП_Назімов Р.Є..pdfДипломна робота бакалавра1.14 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.