Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60334
Название: Веб-сайт студії розробки дизайну на основі засобів JS і HTML5.
Авторы: Головченко, Максим Віталійович
Ключевые слова: дипломна робота
веб-розробка
HTML
CSS
JS
дизайн
jQuery
SPA
Ajax
RIA
Дата публикации: 26-июн-2023
Издательство: Національний авіаційний університет
Библиографическое описание: Головченко М.В. Веб-сайт студії розробки дизайну на основі засобів JS і HTML5. - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності “Комп’ютерні науки”, “«Інформаційні технології проектування»”.- Київ, 2023. – 49 с.
Краткий осмотр (реферат): У сучасному світі все більше значення має інформація. Тенденції до швидкого розвитку обчислювальної і приймально-передавальної техніки призводять до того, що швидкість поширення даних зростає з кожним днем, що допомагає нам знайти потрібний матеріал набагато швидше. Всесвітня мережа модернізується, збільшуючи швидкість доступу до даних і його кількості, а разом з нею розширюється коло користувачів. Розвиваються веб-технології, з'являються нові підходи до веб-дизайну і веб-розробки сайтів - сторінок веб-мережі. Вони виконують такі функції, як замовлення товарів або послуг, спілкування, розваги, отримання інформації або допомоги, обмін файлами і багато інших. Важливо розуміти, що за увагу користувача потрібно ще поборотися, адже для нього важливо отримати певну кількість справжньої і чітко структурованої інформації без особливих витрат часу, доступною мовою і при цьому ще отримати задоволення від проведеного часу. Для вирішення цього завдання важливо визначитися з темою сайту, його емоційним посилом і смисловим навантаженням, помістивши все це в естетичну оболонку.
Описание: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" Керівник проекту: доцент, кандидат педагогічних наук, Юрій Сінько.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60334
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп’ютерних інформаційних технологій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ФКНТ_2023_122_ІТП_Головченко М.В..pdfДипломна робота бакалавра1.47 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.