Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60282
Title: Психологічні особливості адаптації жінок до служби в армії
Authors: Яковлева, Тетяна Володимирівна
Keywords: дипломна робота
адаптивність
жінки-військовослужбовці
психологічний супровід
професійно-психологічний тренінг
адаптація
Issue Date: Nov-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Яковлева Т. В. Психологічні особливості адаптації жінок до служби в армії. – Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра спеціальності «Психологія». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2022. – 139 с.
Abstract: Розвиток сучасної української держави та громадянського суспільства проходить в умовах бойових дій на території України. Саме виклики сьогодення сформували нові реалії діяльності вітчизняних Збройних Сил. Перщ за все, це підготовка солдатів за стандартами країн Західного світу, для досягнення найвищого професійного рівня військовослужбовців. Основними чинниками є військова майстерність,стійкість, висока морльність, готовність діяти в екстремальних ситуаціях тощо. Реалізація стратегії розвитку ЗСУ потребує великих людських, насамперед, фізичних і психологічних зусиль. Найважчим завданням залишається адаптація жінок до умов військової служби і життєдіяльності у військовій частині.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Кваліфікаційна робота здобувача освітнього ступеня «Магістр», галузь знань: 05 Соціальні та поведінкові науки, спеціальність 053 «Психологія», освітньо-професійна програма «Психологія екстремальних і кризових ситуацій». Керівник проекту: кандидат психологічних наук, доцент кафедри Зубіашвілі Ірина Костянтинівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60282
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри управління людським фактором

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Дипломна робота Яковлевої.pdfДипломна робота1.33 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.