Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60268
Title: Веб-застосунок для інтернет-магазину футбольних товарів на основі технології React.
Authors: Вовкотруб, Ярослав Володимирович
Keywords: дипломна робота
веб-застосунок
React.JS
Visual Studio Code
Node.js
HTML5
CSS3
маршрутизація
верифікація форм
Issue Date: 26-Jun-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Вовкотруб Я.В. Веб-застосунок для інтернет-магазину футбольних товарів на основі технології React. - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності “Комп’ютерні науки”, “«Інформаційні технології проектування»”.- Київ, 2023. – 65 с.
Abstract: Веб-технології стали невід'ємною складовою сучасного світу і відіграють важливу роль у різних сферах нашого життя. Вони революціонізували спосіб, яким ми спілкуємося, отримуємо інформацію, здійснюємо покупки, працюємо та розважаємося. Одним із ключових аспектів значення веб-технологій є доступ до інформації. Завдяки Інтернету та веб-технологіям ми маємо широкий доступ до найрізноманітнішої інформації з усього світу. Ми можемо швидко знайти відповіді на наші запитання, отримувати актуальні новини, досліджувати та вчитися новому. Це відкриває безмежні можливості для освіти, розвитку та саморозвитку. Веб-технології також значно полегшують комунікацію. Соціальні мережі, електронна пошта, миттєві повідомлення та відеозв'язок дозволяють нам легко знаходити спільну мову з людьми навіть на великій відстані. Вони допомагають зберігати зв'язок з друзями та родиною, спілкуватися з колегами, а також розширювати свій кругозір через знайомства з людьми з усього світу. У сфері бізнесу веб-технології відіграють вирішальну роль. Вони дозволяють компаніям присутнім в Інтернеті розширювати свої ринки, залучати нових клієнтів та покращувати сервіс для наявних.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" Керівник проекту: старший викладач Віолетта Горіна.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60268
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп’ютерних інформаційних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФКНТ_2023_122_ІТП_Вовкотруб Я.В..pdfДипломна робота бакалавра1.86 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.