Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60235
Title: Вебсайт інтернет-магазину автомобільних запчастин на основі JS і WordPress.
Authors: Діголь, Володимир Олександрович
Keywords: дипломна робота
вебсайт
інтернет-магазин
автомобільні запчастини
JS
WordPress
HTML
SSL
Issue Date: 26-Jun-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Діголь В.О. Вебсайт інтернет-магазину автомобільних запчастин на основі JS і WordPress. - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності “Комп’ютерні науки”, “«Інформаційні технології проектування»”.- Київ, 2023. – 50 с.
Abstract: У сучасному світі інформація набуває все більшої ваги. Глобальна мережа оновлюється, збільшуючи швидкість та доступ до даних, а також розширюючи коло користувачів. Веб-технології розвиваються, з'являються нові підходи до дизайну та розробки веб-сторінок. Вони виконують різноманітні функції, такі як замовлення товарів і послуг, спілкування, розваги, отримання інформації та підтримка, а також обмін файлами. Необхідно розуміти, що залучення уваги користувача є справжнім викликом, оскільки важливо забезпечити йому зручний доступ до якісної та логічно структурованої інформації без великих зусиль і витрат часу. Інформація повинна бути доступною мовою, а також приносити задоволення від проведеного часу. Для досягнення цієї мети важливо визначитися з тематикою вебсайту, емоційним наповненням та смисловим навантаженням, і втілити все це в естетичному оформленні. Основне завдання полягає в наданні високоякісного сервісу, щоб клієнти могли легко і зручно здійснювати покупки через вебсайт. Об’єкт проектування – процес продажу автомобільних запчастин. Предмет проектування – автоматизація продажу запчастин за допомогою вебсайту. Мета проектування – спроектувати та розробити вебсайт інтернет-магазин автомобільних запчастин на основі JS і WordPress. Відповідно до поставленої мети роботи визначено основні завдання дослідження: - поглибити знання про розробку вебсайту; - проаналізувати особливості різних програмних забезпечень для створення вебсайту та обрати найефективніший; - створити вебсайт інтернет-магазину автомобільних запчастин. Для досягнення поставленої мети й виконання завдань використано наступні методи : логічний, синтезу, аналізу, порівняльний, обробка літературних джерел та моделювання.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" Керівник проекту: доцент, доктор технічних наук, Аліна Савченко.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60235
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп’ютерних інформаційних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФКНТ_2023_122_ІТП_Діголь В.О..pdfДипломна робота бакалавра1.72 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.