Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60223
Title: Геопросторовий аналіз ГНСС-мереж під час дії воєнного стану на території України
Authors: Хуторна, Анна Валентинівна
Keywords: дипломна робота
розвиток ГНСС-мереж України
навігаційні системи
точність
доступність
обслуговування
глобальні навігаційні супутникові системи
Issue Date: Jul-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Хуторна А.В. Геопросторовий аналіз ГНСС-мереж під час дії воєнного стану на території України. - Кваліфікаційна робота випускника освітнього ступеня "бакалавр" за спеціальністю 193 "Геодезія та землеустрій". - Київ: Національний авіаційний університет, 2023. - 75 с.
Abstract: Актуальність даного дослідження полягає в тому, що з постійним розвитком фундаментальних і прикладних досліджень в галузі геодезії, геофізики і геодинаміки, а також з високою точністю при розв’язанні фундаментальних і прикладних задач вимоги до точності визначення Також система відліку Землі постійно зростає. Тому з метою ущільнення мережі та покращення доступності міжнародної наземної системи координат організовуються регіональні мережі та розраховуються регіональні комбіновані вузли. Це стало доступним із розвитком технологій ГНСС завдяки відносно низькій вартості їх застосування та доступності продуктів IGS. За допомогою національних і регіональних мереж ГНСС можна відстежувати локальні геофізичні та геодинамічні процеси, в тому числі визначати горизонтальні рухи земної кори з високою точністю.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора від 27.05.2021 р. № 311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозитарії НАУ". Керівник роботи: к.ф.-м.н, доцент Іщенко Марина Вікторівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60223
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри аерокосмічної геодезії та землеустрою

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФНСА_2023_193_Хуторна А.В..pdf1.2 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.