Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60096
Title: Корпоративна мережа VoIP
Authors: Ρужинський, Τ.Ι.
Keywords: дипломна робота
локальна мережа
широкомасштабна мережа
приватна телефонна мережа
протокол ініціювання сесії
якість обслуговування
Issue Date: Jun-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Abstract: Метою кваліфікаційної роботи є розробка системи VoIP телефонії на прикладі приватного підприємства. Об'єктом дослідження кваліфікаційної роботи є VoIP-технологія, що дає змогу використовувати будь-яку мережу з пакетною комутацією на базі протоколу IP як засіб організації та ведення міжнародних, міжміських і місцевих телефонних розмов, а також передавання факсів у режимі реального часу. Предметом дослідження кваліфікаційної роботи є кабельна телефонна мережа, розроблений і реалізований проєкт якої дасть змогу об'єднати філіали підприємства, а також дасть змогу організувати взаємодію з іншими філіалами та центральним офісом. Можна сказати, що створення мережі VoIP-телефонії є обов'язковим завершальним кроком для створення гнучкої динамічної телекомунікаційної інфраструктури всередині підприємства - інфраструктури, що дасть змогу швидко організову- вати та динамічно підтримувати тимчасові колективи, робочі групи, організовувати як внутрішній зв'язок, так і зовнішні взаємодії.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник дипломної роботи: доцент кафедри ТКРС, Антонов В.В.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60096
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри телекомунікаційних та радіоелектронних систем

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФАЕТ_172_2023_диплом_Ρужинський Τ.Ι..pdfдипломна робота2.13 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.