Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60054
Title: Механізми формування та тенденції розвитку світового ринку FinTech в кризових умовах
Authors: Петрук, Роман Миколайович
Keywords: дипломна робота
фінансові технології
фінансові послуги
криптовалюта
банкінг
блокчейн
штучний інтелект
Issue Date: Jun-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Петрук Р.М. Механізми формування та тенденції розвитку світового ринку FinTech в кризових умовах. - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності "Міжнародні економічні відносини". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 81 с.
Abstract: Фінансові технології (більш відомі як фінтех) використовуються для опису нових технологій, спрямованих на вдосконалення та автоматизацію надання та використання фінансових послуг. По суті, фінтех використовується для того, щоб допомогти компаніям, власникам бізнесу та споживачам краще керувати своїми фінансовими операціями, процесами та життям. Він складається зі спеціалізованого програмного забезпечення та алгоритмів, які використовуються на комп’ютерах і смартфонах. Слово «Фінтех» є скороченою комбінацією «фінансових технологій». Коли у 21 столітті з’явився фінтех, цей термін спочатку застосовувався до технології, що використовується у внутрішніх системах відомих фінансових установ, таких як банки. З 2018 або приблизно до 2022 року відбувся зсув до послуг, орієнтованих на споживача. Fintech тепер охоплює різні сектори та галузі, такі як освіта, роздрібні банківські послуги, фандрайзинг і некомерційні організації, а також управління інвестиціями тощо.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник проекту: к.е.н., доц. Прокоп’єва Аліна Анатоліївна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60054
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри міжнародних економічних відносин і бізнесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_292_2023_Петрук_РМ.pdfдипломна робота1.44 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.