Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60048
Title: Інформаційна радіосистема масового обслуговування
Authors: Ηοвіченкο, Α.Β.
Keywords: дипломна робота
система стільникового рухомого зв'язку
вузькосмугова аналогова мобільна телефонна служба
застарілий стандарт бездротового зв'язку першого покоління
цифрова система стільникового зв'язку другого покоління
технологія стільникового зв'язку
Issue Date: Jun-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Abstract: Дана робота присвячена дослідженню ефективності електронних табло з використанням технології ЗСПР в громадському транспорті. Розвиток інформаційних технологій та підвищення вимог до обслуговування пасажирів призвели до необхідності створення сучасних систем передачі інформації на зупинках та в транспорті. Технологія ЗСПР має ряд переваг, таких як достатньо висока швидкість передачі даних, глобальне охоплення мобільним зв'язком, надійність та стабільність зв'язку, можливість дистанційного управління та гнучкість налаштування. Метою даного дослідження є вивчення принципів роботи інформаційного табло з біжучою стрічкою, його функціональних можливостей та ефективності у забезпеченні інформаційного обслуговування пасажирів та управління громадським транспортом. Отримані результати можуть сприяти вдосконаленню системи громадського транспорту та підвищенню зручності для користувачів.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник дипломної роботи: доцент кафедри ТКРС, Тараненко А.Г.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60048
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри телекомунікаційних та радіоелектронних систем

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФАЕТ_172_2023_диплом_Ηοвіченкο Α.Β..pdfдипломна робота1.13 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.