Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60042
Title: Сучасні проблеми розвитку ринку франчайзингових послуг в Україні в умовах війни
Authors: Кирницька, Крістіна Юріївна
Keywords: дипломна робота
франчайзинг
франчайзингові послуги
франшиза
світовий ринок франчайзингу
франчайзер
франчайзі
Issue Date: Jun-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Кирницька К.Ю. Сучасні проблеми розвитку ринку франчайзингових послуг в Україні в умовах війни. - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності "Міжнародні економічні відносини". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 108 с.
Abstract: Франчайзинг є одним з найпоширеніших та успішних методів бізнесу в сучасному світі. Його актуальність стає все більш очевидною у зростаючій глобалізованій економіці, де підприємства постійно шукають ефективні способи розширення та поширення своєї діяльності на нові ринки. Франчайзинг надає можливість підприємствам швидко і успішно розширюватися, залучаючи місцевих підприємців, які бажають вести власний бізнес під відомою та визнаною маркою. Франчайзинг дозволяє підприємствам збільшити свою присутність на ринку, скоротити ризики та витрати на відкриття нових філій, а також ефективно управляти дистрибуцією своїх товарів та послуг. Він створює сприятливі умови для підприємницької активності та розвитку, сприяючи створенню нових робочих місць та зміцненню місцевої економіки. Франшизу називають «найважливішою бізнес-моделлю 21 століття». Франчайзер з певним успішним досвідом може швидко розширюватися за низькою ціною. З іншого боку, франшизи з певними коштами можуть інвестувати в підприємництво з високим успіхом. Швидкість розвитку франшизи швидка, і ця бізнес-модель поступово охоплює багато галузей і послуг.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник проекту: к.е.н., доц. Побоченко Леся Миколаївна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60042
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри міжнародних економічних відносин і бізнесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_292_2023_Кирницька К..pdfдипломна робота2.01 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.