Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60040
Title: Особливості антикризової економічної політики ЄС
Authors: Жеведь, Володимир Костянтинович
Keywords: дипломна робота
світові кризи
антикризове управління
стабілізаційні стратегії
економічна політика
Європейський Союз
Issue Date: Jun-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Жеведь В.К. Особливості антикризової економічної політики ЄС. - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності "Міжнародні економічні відносини". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 95 с.
Abstract: Основні причини, які ставлять перед ЄС завдання антикризової політики, пов'язані зі складними економічними викликами, з якими стикається кожна країна у змінних умовах світової економіки. Водночас, реалізація антикризової політики ЄС пов'язана з багатьма складними завданнями, зокрема зміною законодавства, реформуванням банківської системи та фіскальної політики, підвищенням ефективності управління та підтримкою соціальної сфери. Оскільки кризи викликають серйозний вплив на життя людей та суспільство в цілому, ефективна антикризова політика ЄС має бути спрямована на забезпечення соціальної захищеності населення, зменшення безробіття та підвищення загальної добробуту. Також, важливо забезпечити підтримку малих та середніх підприємств, які є важливим джерелом розвитку економіки країн ЄС. Крім того, з огляду на те, що кризи транснаціонального характеру, ефективна антикризова політика ЄС має бути спрямована на співпрацю з іншими регіонами світу та міжнародними організаціями. Це стає особливо важливим у сучасних умовах глобалізації, коли економіка кожної країни стає все більше залежною від розвитку економіки інших країн.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник проекту: д.е.н., проф. Мандра Володимир Володимирович
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60040
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри міжнародних економічних відносин і бізнесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_292_2023_Жеведь_ВК.pdfдипломна робота1.56 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.