Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60035
Title: Перспективи торговельно-економічних відносин України з країнами Африки
Authors: Бруско, Олександр Андрійович
Keywords: дипломна робота
економічний розвиток
зовнішньоекономічна політика
експорт та імпорт
інвестиційний потенціал
міжнародна торгівля
Issue Date: Jun-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Бруско О. А. Перспективи торговельно економічних відносин України з країнами Африки. - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності "Міжнародні економічні відносини". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 96 с.
Abstract: В останні роки, країни Африки демонструють всьому світу просто шалені темпи економічного розвитку. Так, в період з 2016 р. по 2021 р. регіону вдалося збільшити загальну кількість населення більше ніж на 10%, а рівень ВВП збільшився майже на 20%. На фоні збільшення кількості населення, спостерігається і зростання темпів урбанізації, яке супроводжується побудовою нової інфраструктури. В результаті таких внутрішніх змін, в Африці зростають потреби у продовольчих товарах. Проте, враховуючи той факт, що в регіоні немає умов для виробництва достатньої кількості продуктів харчування, африканські країни вирішують цю проблему шляхом імпорту даної продукції з інших держав. Саме Україна, в межах якої виробляється велика кількість продовольчих товарів і є ідеальним партнером для країн Африки.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник проекту: к.е.н., проф. Татаренко Наталія Олексіївна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60035
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри міжнародних економічних відносин і бізнесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_292_2023_Бруско ОА.pdfдипломна робота1.65 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.