Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60032
Title: Тенденції розвитку «зеленої економіки» в країнах Європи
Authors: Наконечна, Юлія Олександрівна
Keywords: дипломна робота
зелена економіка
прямі іноземні інвестиції
економічний розвиток
"зелені" інвестиції
"зелена" енергетика
Issue Date: Jun-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Наконечна Ю.О. Тенденції розвитку «зеленої економіки» в країнах Європи. - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності "Міжнародні економічні відносини". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 105 с.
Abstract: Двигуном процесу глобалізації є модернізація світової економіки та перехід до нової технологічної системи, а також якісне оновлення технологічної бази, підвищення ефективності виробництва та конкурентоспроможності, спрямовані на забезпечення якісного життя та побуту. Добробут важко визначити чи виміряти. Серед факторів, які сприяють нашому добробуту, багато хто назвав би міцне здоров’я, близькість до сім’ї та друзів, особисту безпеку, проживання в приємному та здоровому середовищі, задоволення від роботи та високий рівень доходу. Хоча це дуже індивідуальне питання, економічні проблеми, такі як зайнятість, достатній дохід і хороші умови праці, явно впливають на якість життя. Питання безпеки роботи та безробіття стають особливо важливими під час економічної кризи та можуть вплинути на моральний стан і загальний добробут населення. Зрозуміло, що потрібна добре функціонуюча економіка, яка забезпечує не лише необхідними товарами та послугами, а й робочими місцями та доходами для підтримки рівня життя.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник проекту: к.е.н., доц. Набок Інна Іванівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60032
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри міжнародних економічних відносин і бізнесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_292_2023_Наконечна_Ю.О.pdfдипломна робота1.32 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.