Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60012
Title: Мотивація праці в системі менеджменту зовнішньоекономічної діяльності
Authors: Погребна, Анастасія Романівна
Keywords: дипломна робота
мотивація
заробітна плата
результативність
потреба
менеджмент
Issue Date: Jun-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Погребна А.Р. Мотивація праці в системі менеджменту зовнішньоекономічної діяльності. - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності "Міжнародні економічні відносини". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 71 с.
Abstract: Сучасний вітчизняний механізм мотивації працівників зовнішньоекономічних підприємств має функціонувати на макро- і мікроекономічному рівнях, враховуючи державні завдання подальшої активізації соціальної політики. В Україні існує необхідність у радикальних змінах в організації й стимулюванні ефективності праці зовнішньоекономічних підприємств, оптимізації механізму перевірки результативності праці працюючих та їх кар’єрне і соціальне зростання, що є обов’язковою передумовою сталого соціально-економічного розвитку, як працівника та підприємства. У таких умовах особливої актуальності набуває дослідження теоретичних і прикладних аспектів організації системи мотивації підприємств ЗЕД.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник проекту: к.е.н., доц. Ляшов Дмитро Олександрович
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60012
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри міжнародних економічних відносин і бізнесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_292_2023_Погребна_АР.pdfдипломна робота588.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.