Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59998
Title: Пріоритетні напрями економічної співпраці України з Польщею в умовах війни
Authors: Грищенко, Дар’я Сергіївна
Keywords: дипломна робота
економічна співпраця
торговельне співробітництво
міграційні процеси
інвестиційне співробітництво
євроінтеграція
Issue Date: Jun-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Грищенко Д.С. Пріоритетні напрями економічної співпраці України з Польщею в умовах війни. - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності "Міжнародні економічні відносини". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 84 с.
Abstract: В сучасних умовах стрімкого розвитку глобалізаційних та інтеграційних процесів ключову роль у зовнішній політиці будь-якої країни світу відіграють міжнародні відносини, які виступають в ролі взаємозв’язку між національними економіками. Для забезпечення регулярного руху товарів, послуг, капіталу, міжнародної міграції робочої сили потрібна постійна підтримка двосторонніх та багатосторонніх відносин між державами. Для України підтримка політичних та економічних зв’язків з Республікою Польща зумовлюється не тільки тривалою історичною традицією українсько-польських взаємин, спільними демографічними процесами, територіальною близькістю двох країн, тісними культурними зв’язками, а, в першу чергу, активним співробітництвом у всіх сферах суспільного життя, схожістю політичних і стратегічних інтересів. Українсько-польські відносини є прикладом проведення успішної зовнішньої політики, заснованої на принципах визнання та двостороннього партнерства між державами, що дало змогу побудувати правові та політичні засади сучасних відносин.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник проекту: к.е.н., доц. Пічкурова Зоя Володимирівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59998
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри міжнародних економічних відносин і бізнесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_292_2023_Грищенко_ДС.pdfдипломна робота871.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.