Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59989
Title: Стратегії підвищення конкурентоспроможності авіакомпаній на міжнародних ринках в умовах кризи
Authors: Виговський, Максим Романович
Keywords: дипломна робота
міжнародні авіаційні перевезення
міжнародна конкурентоспроможність
світовий ринок авіаперевезень
стратегічне управління
конкурентні стратегії
Issue Date: Jun-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Виговський М.Р. Стратегії підвищення конкурентоспроможності авіакомпаній на міжнародних ринках в умовах кризи. - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності "Міжнародні економічні відносини". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 73 с.
Abstract: Питання, пов’язані з міжнародною конкурентоспроможністю авіатранспортних підприємств, авіакосмічної галузі і навіть економік країн завжди були загальним предметом інтересу серед науковців, економістів і політиків, широкої громадськості. Зокрема, у світлі швидкого процесу нещодавньої хвилі глобалізації, яка усунула бар’єри між країнами та стала каталізатором транскордонних економічних операцій, питання стратегічного розвитку та формування міжнародної конкурентоспроможності авіакомпаній набуває все більшої актуальності. Це пояснюється тим, що авіакосмічна галузь є одним з основних суб’єктів стимулювання процесів глобалізації, а також одним із головних його фасилітаторів. Конкурентоспроможність формує можливості для підвищення продуктивності підприємств, а також процвітання та сталості кластерів, міст і регіонів, міжнародного бізнесу.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: к. е. н., доц. Прокоп’єва Аліна Анатоліївна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59989
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри міжнародних економічних відносин і бізнесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_292_2023_Виговський_МР_21.06.2023.pdfдипломна робота1.32 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.