Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59958
Название: Створення гастрономічного інстаграм-блогу «Смакота»
Авторы: Сеферова, Юлія Вікторівна
Ключевые слова: кваліфікаційна робота
дипломна робота
соціальні мережі
інстаграм
фуд-журналістика
Дата публикации: июн-2023
Издательство: Національний авіаційний університет
Библиографическое описание: Сеферова Ю. В. Створення гастрономічного інстаграм-блогу «Смакота». - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 53с.
Краткий осмотр (реферат): Сучасна фуд-журналістика розвивається і в онлайн-медіасередовищі. Більшість інтернет-ресурсів, присвячених цій темі, пройшли шлях від пасивної подачі матеріалу до інтерактивної, націленої на взаємодію з користувачем. Журнал-блог «Смакота» ‒ це інстаграм-сторінка, яка створена з метою познайомити читачів з гастрономічними аспектами країн світу.
Описание: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи канд. філ. наук, доцент Васильченко В’ячеслав Миколайович
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59958
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри журналістики

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
диплом Сеферова.pdfкваліфікаційна робота924.45 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.