Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59956
Title: Створення блогу про веб-дизайн в мережі «Інстаграм»
Authors: Пчела, Ніна Русланівна
Keywords: кваліфікаційна робота
дипломна робота
соціальні мережі
інстаграм
вебдизайн
Issue Date: Jun-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Пчела Н. Р. Створення блогу про веб-дизайн в мережі «Інстаграм». - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 55с.
Abstract: Сьогодні інстаграм є популярною платформою для спілкування, реклами, просування та створення контенту. Крім фотографій, користувачі можуть додавати відео, історії, рекламувати свої товари та послуги, підписуватися на інших користувачів та стежити за їхнім контентом. Метою інстаграм-блогу «Webdesign_code_» є надання корисної та цікавої інформації про вебдизайн, зокрема, розповідати про приклади креативних та сучасних рішень в дизайні вебсайтів, нові тренди в галузі, а також корисні поради щодо вибору кольорової палітри, шрифтів, анімації та інших аспектів вебдизайну.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи старший викладач кафедри журналістики Кевлюк Ірина Володимирівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59956
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри журналістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Диплом Пчела.pdfкваліфікаційна робота1.47 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.