Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59953
Title: Створення циклу аудіоінтерв’ю для подкасту «Гутірка літераторів»
Authors: Прокопчук, Анна Валеріївна
Keywords: кваліфікаційна робота
дипломна робота
радіоінтерв’ю
ютуб
подкаст
Issue Date: Jun-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Прокопчук А. В. Створення циклу аудіоінтерв’ю для подкасту «Гутірка літераторів». - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 59с.
Abstract: Нині подкасти стали актуальним явищем, що надають можливість слухати цікавий та інформативний контент у зручний для користувача час. Вони покривають широкий спектр тематик – від наукових досліджень та освітніх програм до культурних обговорень, бізнесу, мистецтва, спорту та багато іншого. «Гутірка літераторів» – цикл подкастів із письменниками. Мета – популяризація українських авторів і їх художніх творів серед громадян. Цей канал на платформі «Ютуб» створений для тих, хто закоханий в літературу та чекає на знайомство із тими, хто її творить.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи канд. наук із соц. ком., доцент кафедри журналістики Кошак Олександр Михайлович
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59953
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри журналістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Диплом Прокопчук.pdfкваліфікаційна робота1.23 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.