Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59946
Title: Створення телеграм-каналу про кіберспорт «Тай-брейк»
Authors: Анастасьєв, Михайло Євгенійович
Keywords: кваліфікаційна робота
дипломна робота
соціальні мережі
телеграм
кіберспорт
Issue Date: Jun-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Анастасьєв М. Є. Створення телеграм-каналу про кіберспорт «Тай-брейк». - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 54с.
Abstract: Телеграм є одним з найбільш популярних месенджерів в світі, завдяки своїм функціям безпеки, конфіденційності та шифрування повідомлень. Цей месенджер є одним із найпопулярніших джерел інформації серед молоді. Створення телеграм-каналу з теми кіберспорту може бути дуже актуальним, оскільки спортивна журналістика стає все популярнішою серед молодіжної аудиторії. Телеграм-канал «Тай-брейк» може бути корисним для людей, які цікавляться кіберспортом, іграми та для тих, хто хоче дізнатися більше про цю тему. На каналі опубліковані новини про кіберспортивні турніри, ігри та гравців, аналізувати та коментувати результати змагань, розповідати про розвиток кіберспорту в Україні та світі, а також корисні поради для гравців та любителів кіберспорту.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи канд. філол. наук, доцент кафедри журналістики Кравченко Євдокія Григорівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59946
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри журналістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Анастасьєв М.Є. Бакалаврська.pdfкваліфікаційна робота805.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.