Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59940
Title: Створення інстаграм-блогу «Рідне ТБ»
Authors: Кожаріна, Валерія Михайлівна
Keywords: кваліфікаційна робота
дипломна робота
соціальні мережі
інстаграм
телебачення
блог
Issue Date: Jun-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Кожаріна В. М. Створення інстаграм-блогу «Рідне ТБ». - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 70с.
Abstract: Телевізійна сфера зазнала значних змін через появу інтернету та розвиток соціальних мереж, тому має співіснувати з новими тенденціями в медіа. Інтеграція телеканалів на мережеві платформи нині є звичайним процесом, який формує новий спосіб поширення інформації та створює кросмедійність. Основна мета інстаграм-блогу «Рідне ТБ» - заохочення аудиторії до пізнання нових фактів про телебачення та поглиблення знань молодих користувачів у сфері «традиційних» медіа. Метою цього інстаграм-блогу також постає висвітлення основної інформації про телебачення та тенденції його розвитку в сучасному світі, зміни в телевізійному мовленні, його характеристики та види. Це висвітлення інформації не лише про телебачення світу, а й України.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи канд. наук із соц. ком., доцент кафедри журналістики Кошак Олександр Михайлович
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59940
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри журналістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Дипломна_Кожаріна.pdfкваліфікаційна робота1.83 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.