Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59939
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДмитрян, Артем Олександрович-
dc.date.accessioned2023-06-28T11:35:52Z-
dc.date.available2023-06-28T11:35:52Z-
dc.date.issued2023-06-
dc.identifier.citationДмитрян А.О. Створення телеграм-каналу з теми збереження української культурної спадщини. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 53с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59939-
dc.descriptionРобота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи канд. філол. наук, доцент кафедри журналістики Кравченко Євдокія Григорівнаuk_UA
dc.description.abstractВикористання цифрових платформ для збереження культури є особливо актуальним у сучасну епоху, коли традиційні форми передачі культури можуть занепадати. Соціально-політична динаміка в Україні, зокрема триваюча війна з Росією та нагальна потреба в утвердженні та збереженні української культури, створюють переконливе тло для створення телеграм-каналу «Збережемо нашу спадщину разом». Концепція та мета каналу втілюють колективну відповідальність за збереження та популяризацію української культурної спадщини.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний авіаційний університетuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectдипломна роботаuk_UA
dc.subjectсоціальні мережіuk_UA
dc.subjectтелеграмuk_UA
dc.subjectкультурна спадщинаuk_UA
dc.titleСтворення телеграм-каналу з теми збереження української культурної спадщиниuk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри журналістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Дмитрян_дипломна.pdfкваліфікаційна робота875.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.