Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59931
Title: | Modern strategies of international competition in the world economy |
Other Titles: | Сучасні стратегії міжнародної конкуренції у світовому господарстві |
Authors: | Boboshko, Alyona Бобошко, Альона |
Keywords: | дипломна робота кваліфікаційна робота international market competitive policy strategies qualification work стратегії конкурентна політика |
Issue Date: | Jun-2023 |
Publisher: | Національний авіаційний університет |
Abstract: | One of the most important features of the current globalized economy is
international rivalry. Businesses must compete in the global market to obtain an
advantage and remain competitive in a world where boundaries are dissolving and
limitations are easing. Understanding the idea, substance, and many sorts of
international competition is critical for entrepreneurs, managers, and academics who
want to succeed in this complicated environment. Однією з найважливіших рис сучасної глобалізованої економіки є міжнародне суперництво. Підприємства повинні конкурувати на глобальному ринку, щоб отримати перевагу та залишатися конкурентоспроможними у світі, де межі зникають, а обмеження пом’якшуються. Розуміння ідеї, змісту та багатьох видів міжнародної конкуренції має вирішальне значення для підприємців, менеджерів і науковців, які хочуть досягти успіху в цьому складному середовищі. |
Description: | Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. № 311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник проекту: д.е.н., проф. Сімахова Анастасія |
URI: | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59931 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри бізнес-аналітики та цифрової економіки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Бобошко_Кваліфікаційна робота.pdf | Кваліфікаційна робота | 751.16 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.