Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59929
Title: Створення циклу телевізійних сюжетів для випуску новин
Authors: Демух, Тетяна Юріївна
Keywords: кваліфікаційна робота
дипломна робота
телебачення
телевізійний сюжет
випуск новин
воєнний стан
Issue Date: Jun-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Демух Т. Ю. Створення циклу телевізійних сюжетів для випуску новин. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 63с.
Abstract: Телевізійні новини в умовах воєнного стану відіграють надзвичайно важливу роль у забезпеченні інформаційної доступності та об'єктивності подій, що відбуваються в зоні конфлікту. У цих складних умовах журналісти виявляють велику відповідальність та професійність, працюючи в складних та небезпечних умовах. Важливим є підготовка сюжетів у контексті воєнних подій, потрібно ретельно обирати теми, проводити дослідження і забезпечувати присутність на місцях подій, щоб надати об'єктивну та достовірну інформацію глядачам. Концепція створення сюжетів в умовах воєнного стану допомагає зрозуміти події, які відбувалися з героями сюжетів, щоб глядачі могли зрозуміти їх наслідки та вплив на життя людей.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи канд. пед. наук, доцент кафедри журналістики Остапчук Світлана Сергіївна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59929
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри журналістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Демух_диплом.pdfкваліфікаційна робота890.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.