Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59877
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гребченко, Ольга Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-20T10:20:50Z | - |
dc.date.available | 2023-06-20T10:20:50Z | - |
dc.date.issued | 2021-12-22 | - |
dc.identifier.uri | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59877 | - |
dc.description | Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник проекту: доцент, к. п. н., Денисенко Світлана Миколаївна | uk_UA |
dc.description.abstract | Вітчизняні підприємства працюють в умовах насичення ринку споживчих товарів, підвищення якості продукції та посиленні нецінової конкуренції. Це зумовлює прагнення виробників до більш індивідуальності та диференціації своєї продукції. Основним з найефективніших засобів диференціації продукції є застосування та управління марочної політики підприємства. Відома торгова марка (ТМ) потребує постійного контролю, управління, так як вона не з'являється і не існує сама по собі. Сьогодні мало мати економічний результат від введення основої маркетингової діяльності, але й ефективною роботою є підрахування марочного капіталу. Торгові марки як основний нематеріальний актив компанії, що приносить їй додатковий прибуток широко представлений у працях вітчизняних та закордонних науковців. Провідні іноземні фахівці в області брендингу Д. Аакер, О. Білан, П. Дойль, Ж.Н. Капферер, К. Келлер, Ф. Котлер, О. Зозульов, Є. Ромат та вітчізняні вчені-економісти: Т. Князєва, Т. Любаренко, Т. Поліщук, С. Смерічевський, І. Салькова та інші в своїх роботах дають характеристику ефективності марок. Але існують багато причини для проведення аналізу механізмів оцінки товарноих марок у зв'язку з появою і модифікацією нових брендів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Національний авіаційний університет | uk_UA |
dc.subject | маркетингова діяльність | uk_UA |
dc.subject | бренд | uk_UA |
dc.subject | товарна марка | uk_UA |
dc.subject | просування | uk_UA |
dc.subject | кондитерська галузь | uk_UA |
dc.subject | реклама | uk_UA |
dc.subject | дипломна робота | uk_UA |
dc.title | Система управління торговою маркою кондитерської корпорації «ROSHEN» та шляхи її вдосконалення | uk_UA |
dc.type | Learning Object | uk_UA |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи студентів кафедри маркетингу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Гребченко_дипломна_робота.pdf | Дипломна робота | 983.14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.