Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59687
Title: Проблеми і перспективи розвитку екологічного туризму у світі та в Україні
Authors: Миронов, Ю.
Keywords: екологічний туризм
екосистеми
економічні можливості
кемпінг
Issue Date: Mar-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Миронов Ю. Проблеми і перспективи розвитку екологічного туризму у світі та в Україні. // Матеріали IV Міжнародної науково-практичної конференції «Бізнес-аналітика: моделі, інструменти та технології». 1-3 бер. 2023. – К.: НАУ, 2023. – с.268-269
Abstract: В роботі досліджено проблеми та перспективи розвиту екологічного туризму у світі та в Україні. Сьогодні світ зіткнувся з безпрецедентною екологічною кризою. Зміна клімату, знищення лісів, вимирання видів флори та фауни, забруднення світового океану, глобальне потепління – все це основні глобальні екологічні проблеми, які потребують якнайшвидшого вирішення. Тісний зв’язок із екологією регіональних екосистем має екологічний туризм – форма туризму, яка зосереджена на навколишньому середовищі. Він має потенціал стати потужним інструментом для збереження навколишнього та сталого розвитку еколого-економічних систем.
Description: Список використаних джерел: 1. Honey M. Ecotourism and Sustainable Development. 2nd ed. Washington, DC: Island Press, 2008. 551 p.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59687
Appears in Collections:ІV Міжнародна науково-практична конференція «Бізнес-аналітика: моделі, інструменти та технології»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Миронов Ю..pdfТези1.17 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.