Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59369
Назва: Дослідження активності серця за допомогою електрокардіографа
Автори: Левковський, Владислав
Ключові слова: серце
електрокардіограф
електрокардіограма
серцево-судинна система
хвороби серця
серцева недостатність
Дата публікації: 14-кві-2023
Видавництво: Національний авіаційний університет
Бібліографічний опис: Левковський В. Дослідження активності серця за допомогою електрокардіографа // Політ. Сучасні проблеми науки : тези доповідей ХХІІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених. – Національний авіаційний університет. – Київ, 2023. – С. 52–53.
Короткий огляд (реферат): Хвороби серця є однією з головних причин смертності. Таким чином, раннє виявлення серцевих захворювань на основі електрокардіограми (ЕКГ) є важливим для надання належного та своєчасного лікування серцево-судинним пацієнтам і підвищує виживаність серцевих пацієнтів. Ішемія міокарда - це різновид серцево-судинних захворювань, які призводять до інфаркту міокарда (ІМ). Діагностичний критерій ІМ доповнюється клінічним судженням і кількома електрокардіографічними (ЕКГ) програмами. Існує багато видів серцевої недостатньості, їх класифікують за клінічним перебігом хвороби, ступенем патологічного процеу та характером захворювання. Кожен тип по-різному відображається на електрокардіограмі, тому лікар повинен вміти добре читати результати дослідженя. Процедура проведення має декілька видів: ЕКГ у спокої, ЕКГ під час фізичного навантаження та холтерівський моніторинг. Електрокардіограф є важливим інструментом, який використовується в галузі медицини для дослідження діяльності серця. Він працює шляхом реєстрації електричної активності серця та створення візуального представлення діяльності серця. За допомогою електрокардіограми лікарі та медичні працівники можуть діагностувати та контролювати широкий спектр захворювань серця, таких як аритмії та інфаркти міокарда.
Опис: Робертс, Г. Едвард. «Електрокардіограф II». Радіоелектроніка
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59369
Розташовується у зібраннях:Політ. Екологічна безпека, інженерія та технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Левковський.pdf57.39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.