Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59115
Title: Мандалотерапія в реабілітаційній практиці авіаційних фахівців
Authors: Блінов, Олег Анатолійович
Keywords: мандалотерапія
психологічна реабілітація
авіаційні фахівці
Issue Date: 2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Блінов О.А. Мандалотерапія в реабілітаційній практиці авіаційних фахівців. Інноваційні методи та технології підготовки фахівців соціальної сфери: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції (м. Київ, 22 березня 2023 р.) / [ред.кол.: О.М. Котикова, М.І. Радченко, І.В. Прожога та ін.]; Національний авіаційний університет. К.: НАУ, 2023. С. 11-13.
Abstract: У статті розкритий досвід використання мандалотерапії в процесі психологічної реабілітації військовослужбовців учасників бойових дій та членів їх сімей в умовах санаторно-курортного лікування. Було встановлено, що мандалотерапія на практиці показала себе ефективним інструментарієм зняття нервово-психічної напруги, знаходження психологічної рівноваги, впевненості в себе, залагодженню внутрішньо та міжособистісних конфліктів, спонукала до вирішення особистісних та сімейних проблем, зміцнення сімейних взаємостосунків та ін.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59115
Appears in Collections:Міжнародна науково-практична конференція "Інноваційні методи та технології підготовки фахівців соціальної сфери"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.