Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59061
Title: Взаємодія служб аеропорту та авіакомпанії при підготовці повітряного судна до відправлення
Authors: Оскома, Сергій Костянтинович
Keywords: кваліфікаційна робота
аеропорт
аеродром
повітряне судно
авіаційна безпека
Issue Date: 2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Оскома, С.К. Взаємодія служб аеропорту та авіакомпанії при підготовці повітряного судна до відправлення: кваліфікаційна робота, 272 Авіаційний транспорт / Оскома Сергій Костянтинович. – Київ: НАУ, 2021. – 106 с.
Abstract: Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню вирішення проблеми удосконалення процесів взаємодії служб аеропорту та авіакомпанії при підготовці повітряного судна до відправлення та заходів щодо забезпечення безпеки польотів. Для цього були вирішені наступні задачі: проведено інформаційний пошук з тематики кваліфікаційної роботи з метою обґрунтування її актуальності; проаналізовані основні методи дослідження підготовки ПС до вильоту; розроблені методики удосконалення процесів взаємодії служб аеропорту та авіакомпанії при підготовці повітряного судна до відправлення; розроблені рекомендації, що до поліпшення охорони праці та екологічної безпеки при проведенні процесу обслуговування повітряного судна. Матеріали кваліфікаційної роботи рекомендується використовувати в навчальному процесі та практичній діяльності аеродромних служб.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Керівник роботи: професор Тамаргазін О.А.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59061
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри технологій аеропортів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
АКФ_2021_272_ОскомаСК.pdfкваліфікаційна робота909.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.