Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/58928
Title: Оптимізація використання ресурсів та інфраструктури аеропортів за рахунок моделювання спільного прийняття рішень «Аеропорт CDM (A-CDM)
Authors: Лапінський, Антон Віталійович
Keywords: дипломна робота
спільне прийняття рішення
GDS
NMOC
процедура моніторингу
управління повітряним рухом
Issue Date: Dec-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Abstract: Повітряні перевезення зараз швидко розвиваються: створюються нові маршрути, щороку впроваджуються нові технології і, як наслідок, кількість зайнятостей в аеропорту та попит на послуги аеронавігації та управління повітряним рухом зростають. У сфері діяльності аеропортів добре відома дилема недостатніх виробничих потужностей для задоволення попиту на авіаперевезення. У якийсь час виникає проблема пропускної здатності, яка впливає на всіх в аеропорту. У цьому випадку можливі два шляхи вирішення питання: будівництво нових промислових об’єктів і технологічних. Однак їх можна використовувати в складній системі, коли існує значний дефіцит пропускної здатності.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р.№311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" Керівник проекту: д.т.н., професор кафедри аеронавігаційних систем Шмельова Тетяна Федорівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/58928
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри аеронавігаційних систем

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФАЕТ Лапінський Антон 2022.pdf2.98 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.