Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/58859
Название: Порядок та умови надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів
Авторы: Белуга, Ю.М.
Ключевые слова: статус дитини
дитина війни
сімейне право
збройний конфлікт
Дата публикации: 24-фев-2023
Издательство: Національний авіаційний університет
Библиографическое описание: Белуга Ю.М. Порядок та умови надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів / Ю.М. Белуга // Свобода, безпека та незалежність: правовий вимір: Матеріали ХІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, Національний авіаційний університет, 24 лютого 2023 р. С. 424-426.
Краткий осмотр (реферат): Донедавна статус «дитина війни» мали люди похилого віку, народжені в роки Другої світової, тепер цей статус отримують діти в сучасній Україні. За даними Офісу Генерального прокурора України, станом на 5 лютого 2023 року більше ніж 1379 дітей постраждало в Україні внаслідок повномасштабної збройної агресії Російської Федерації: 460 дітей загинуло, 919 було поранено та отримали статус постраждалих внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів більше ніж 64 тис. дітей. Встановити реальну кількість постраждалих дітей у зонах активних бойових дій та на окупованих територіях поки що неможливо.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/58859
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій кафедри цивільного права і процесу

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Белуга Ю.М..pdf210.56 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.