Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/58230
Title: Заклади охорони здоров’я. Основні положення. ДБН В.2.2-10:2022
Authors: Карпов, Віктор Васильович
Буравченко, Сергій Григорович
Омельяненко, Максим Вікторович та інші
Keywords: заклади охорони здоров’я
медична програма
медичне завдання
стаціонари
відділення
палати
бокс
операційні
санітарно-гігієнічне приміщення
амбулаторно-поліклінічні заклад
засоби безпеки
засоби орієнтування
особи з інвалідністю
Issue Date: 2022
Publisher: Міністерство розвитку громад та територій України
Citation: Заклади охорони здоров’я. Основні положення. ДБН В.2.2-10:2022. Київ. Державне підприємство "Укрархбудінформ", 2022. 67 с.
Abstract: Ці будівельні норми встановлюють основні положення щодо проєктування закладів охорони здоров'я (будівель і споруд усіх типів закладів охорони здоров'я у цілому та приміщень, що використовуються для надання медичної та реабілітаційної допомоги у сфері охорони здоров’я) при новому будівництві, реконструкції і капітальному ремонті. Ці будівельні норми не поширюються на приміщення, будівлі і споруди закладів охорони здоров'я, які прямо не пов'язані із наданням медичної та реабілітаційної допомоги у сфері охорони здоров’я (приміщення побутового обслуговування і приготування їжі, гаражі і автостоянки, склади, кафедри, спортивні споруди, басейни). При проєктуванні закладів з надання первинної медичної допомоги (центрів первинної медичної допомоги, амбулаторій групової практики та моно-практики, фельдшерсько акушерських пунктів, пунктів здоров’я), центрів екстреної медичної допомоги і медицини катастроф, а також приміщень медичного призначення для забезпечення надання екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, поряд з положеннями цих норм слід також керуватись положеннями відповідних ДБН. Будівельні норми містять положення, що носять обов’язковий, рекомендований та довідковий характер.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/58230
Appears in Collections:Державні будівельні норми, національні стандарти в галузі будівництва України - Факультет наземних споруд і аеродромів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
dbn-v.2.2-10--2022-------removed-1.pdf1.11 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.