Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/58224
Назва: Принципи використання великих даних в розподілених аналітичних системах сфері громадського харчування
Автори: Марченко, А.А.
Легкий, С.Ю.
Ключові слова: великі дані
харчова промисловість
маркетинг
аналітична система
ефективність продажу
підвищення прибутковості
Дата публікації: жов-2022
Видавництво: Національний авіаційний університет
Бібліографічний опис: Марченко А.А., Легкий С.Ю., Принципи використання великих даних в розподілених аналітичних системах сфері громадського харчування // Інтелектуальні технології лінгвістичного аналізу: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції. – Національний авіаційний університет. – Київ, 2022. - С.50
Короткий огляд (реферат): Великі дані все більше присутні в нашому повсякденному житті, навіть не усвідомлюючи цього більшу частину часу. Великі дані про харчову промисловість мають кілька переваг. Великі дані можуть суттєво змінити всю харчову промисловість і оптимізувати прибуток. Він допомагає харчовим підприємствам покращити їхні маркетингові кампанії та розробити продукти, які користуються попитом. Це може допомогти підприємствам створити нові продукти або змінити дизайн існуючих брендів. Це надає величезні можливості для створення нових підприємств, розробки нових продуктів і вдосконалення існуючих бізнес-операцій. Великі дані допомагають харчовим підприємствам розвивати інноваційні продукти, покращувати свої маркетингові кампанії, підвищувати ефективність продажів, підвищувати прибутковість і підвищувати рівень задоволеності клієнтів. Це також відіграє велику роль у прозорості ланцюга поставок.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/58224
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференції «Інтелектуальні технології лінгвістичного аналізу»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ІТЛА_2022_Марченко А.А.pdf406.54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.