Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/57743
Назва: Браузерний музичний плеєр на базі фреймворку Vue.js
Автори: Дудар, Дарина Вікторівна
Ключові слова: дипломна робота
WEB-додаток
мова програмування JavaScript
розробка
фреймворк
Vue.js
музичний плеєр
музика
Дата публікації: 25-лис-2022
Видавництво: Національний авіаційний університет
Бібліографічний опис: Дудар Д. В. Браузерний музичний плеєр на базі фреймворку Vue.js. - Дипломна робота на здобуття ступеня магістра спеціальності “Комп’ютерні науки”, “«Інформаційні технології проектування»”.- Київ, 2022. – 94 с.
Короткий огляд (реферат): В сучасному світі музика є невід’ємною частиною життя майже кожної людини. Люди слухають музику, щоб підняти настрій, замінити тишу, розслабитися, сконцентруватися на роботі, та щоб просто насолодитися нею. Як і інші сфери діяльності людства, музика продовжує розвиватися і тісно сплітається із сучасними технологіями. Декілька сторічь назад музику було можливо послухати лише вживу. Століття назад домінуючим засобом прослуховування музики стало радіо. Епоха музичних носіїв, а можливо, і музичних альбомів відходить у минуле. На зміну їй прийшла музика як потік та як ефір. З переходом від аналогових пристроїв на цифрові, музика стала набагато доступнішою і тому, ще більш популярною. На сьогоднішній день існує вже досить багато різних розважально-музичних ресурсів у мережі, таких як YouTube Music, Apple Music, Spotify, але на території українських доменів, багатофункціональних та вартих уваги практично не існує. Щодо музики, вона оточує нас усюди: можна натрапити у стрічці Facebook на альбом, викладений на Apple Music, Zvooq або Spotify. Можна увімкнути улюблену пісню на YouTube і потім півгодини слухати related tracks, підібрані алгоритмом. Можна використовувати додатків чат-ботів в Телеграм. Або слухати все поспіль на Soundcloud Boiler Room. Але ще ж є онлайн радіостанції, саундтрек до нещодавно переглянутого фільму, треки, «зашазамлені» вранці в кав’ярні... Характерно, що майже всі ці варіанти являють собою стрімінг. В епоху вільного контенту музика не померла, але, здається, розчинилася і заповнила все довкола, наче ефір. Актуальність теми кваліфікаційної роботи «Браузерний музичний плеєр на базі фреймворку Vue.js» обумовлена надзвичайною популярністю музичних сервісів серед людства та відсутністю українських веб-додатків у даній сфері. На сьогоднішній день музичні сервіси є найважливішим засобом релаксації, що забезпечує музичними композиціями багато людей і надають послуги, які важко уявити без застосування веб-. Люди з усього світу 10 звикли до прослуховування музики в інтернеті, тому створення сервісу для прослуховування музики є актуальним. В рамках програмної реалізації кваліфікаційної роботи було поставлено завдання розробити музичний плеєр для браузерів на основі фреймворку Vue.js.
Опис: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник проекту: кандидат технічних наук, доцент Олег Зудов.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/57743
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп’ютерних інформаційних технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ФККПІ_2022_122_ТП615_Дудар.pdfДипломна робота2.77 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.