Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/57741
Назва: Телеграм-бот для прийняття рішень децентралізованою автономною організацією
Автори: Блейчик, Дмитр Олександрович
Ключові слова: дипломна робота
телеграм-бот для прийняття рішень
Pyrogram
Aiogram
Python
PyCharm
The Open Network
TON
Блокчейн
Дата публікації: 25-лис-2022
Видавництво: Національний авіаційний університет
Бібліографічний опис: Блейчик Д. О. Телеграм-бот для прийняття рішень децентралізованою автономною організацією. - Дипломна робота на здобуття ступеня магістра спеціальності “Комп’ютерні науки”, “«Інформаційні технології проектування»”.- Київ, 2022. – 94 с.
Короткий огляд (реферат): Telegram — це служба обміну повідомленнями в чаті з додатковою перевагою шифрування даних, безпеки та конфіденційності. Telegram використав те, що якщо новий контакт підписується на бізнес-канал, компанія не отримує доступу до жодної контактної чи особистої інформації користувача. У той же час користувачі Telegram можуть шукати назви компаній і підписуватися на проекти через пошук. Ця домовленість працює таким чином, що клієнти можуть зв’язуватися з компаніями, якщо хочуть, але компанії не можуть налагодити контакт з усіма клієнтами без їхнього дозволу. Бот у Telegram — це програма, що пропонує функції та засоби автоматизації, які користувачі Telegram можуть інтегрувати у свої чати, канали чи групи. Їх можна налаштувати за допомогою власного конструктора ботів Telegram – Botfather, або API ботів Telegram. Останній пропонує більше можливостей для розробників. Те, як Telegram надихає на використання ботів, лише показує, який у них потенціал. Варіанти використання, особливо для програм обміну повідомленнями, надзвичайно різноманітні. Вони прості у використанні, і приватні користувачі, а також адміністратори та компанії отримують від них користь. У кваліфікаційній роботі будуть використані сторонні бібліотеки. Бібліотеки Python — це набір додаткових модульних компонентів коду для «зміїної мови», розроблених для певних делікатних завдань. Щоб керувати ними, потрібні спеціальні навички, оволодівши якими, можна зробити програмування на Python значно ефективнішим. Для розширення функціональності стандартної бібліотеки Python потрібні сторонні бібліотечні модулі. Завдяки набору функцій, які вони пропонують, є можливість працювати над великими проектами поетапно та вирішувати різні складні завдання.
Опис: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник проекту: Кандидат педагогічних, доцент Юрій Сінько.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/57741
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп’ютерних інформаційних технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ФККПІ_2022_122_ТП615_Блейчик.pdfДипломна робота3.16 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.