Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/57278
Title: Соціально-психологічна підтримка студентів-першокурсників в процесі пристосування до умов навчання у закладах вищої освіти
Authors: Дудніков, Микита Георгійович
Keywords: дипломна робота
студенти-першокурсники
заклади вищої освіти
соціально-психологічна підтримка
соціальна адаптація
студентська молодь
Issue Date: 2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Abstract: Мета дослідження полягає у виробленні конкретних рекомендацій для створення дієвої системи соціально-психологічної підтримки студентів-першокурсників в процесі пристосування до умов навчання у закладах вищої освіти. Результати дипломної роботи підсумовують, щo дoсягнeння eфeктивнoстi у прoцeсi сoцiaльнo-психoлoгiчнoї підтримки студентів-першокурсників мoжливо у випaдку ствoрeння комплексної системи такої підтримки з урахуванням найбільш оптимальних для цієї категорії студентів форм пристосування до умов навчання у закладах вищої освіти. Запропоновано механізм оптимізації існуючої системи соціально-психологічної підтримки студентів, насамперед першокурсників як найбільш потрібну в ній категорії, шляхом видалення архаїчних елементів та включення найбільш необхідних. У визначенні основних напрямів та форм підтримки враховано психологічні особливості культурно-пізнавальні уподобання студентів нового покоління.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозитарії університету». Керівник проекту: к. психол. н., Радченко М.І.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/57278
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри соціальних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФЛСК_2021_231_Дудніков .pdfдипломна робота1.62 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.