Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/57243
Title: Картографування вступників Національного авіаційного університету 2021 року
Authors: Простункін, Олександр Вікторович
Keywords: аналіз даних
картографування
вища освіта
картографія
НАУ
ГІС
тематична карта
дипломна робота
Issue Date: Dec-2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Простункін О.В. Картографування вступників Національного авіаційного університету 2021 року. - Кваліфікаційна робота випускника освітнього ступеня "магістр" за спеціальністю 193 "Геодезія та землеустрій". - Київ: Національний авіаційний університет, 2021. - 129 с.
Abstract: Актуальність теми дипломної роботи полягає в тому, що на даний час дуже багато документів подається до вступу в Національний авіаційний університет, на 2021 рік більш ніж 30 тисяч заяв було подано на різні спеціальності. Без належної обробки усіх цих даних неможливо проаналізувати розподіл заяв по регіонам України, тим самим неможливо визначити спеціальності, які користуються більшим попитом у вступників які подають документи до НАУ в залежності від регіону України. Предмет дослідження – просторовий розподіл місць походження вступників. Об’єкт дослідження – вступники Національного авіаційного університету. Мета дипломної роботи – створити тематичні карти для кожної спеціальності, на яких би було наочно видно звідки і яка кількість заяв була подана до Національного авіаційного університету.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозитарії НАУ". Керівник роботи: к.ф.-м.н., ст. досл. Великодський Юрій Іванович
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/57243
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри аерокосмічної геодезії та землеустрою

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФЕБІТ_2021_193_Простункін О.В..pdfдипломна робота15.1 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.