Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/57132
Title: Додатки на базі ОС Android з застосуванням сучасних архітектур розробки
Authors: Слободянюк, Михайло Володимирович
Keywords: дипломна робота
Аndroid додаток
архітектурні рішення
шаблон проектування
оцінювання ефективності
Kotlin
Business Logic
тестування
Issue Date: 25-Nov-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Слободянюк М.В. Додатки на базі ОС Android з застосуванням сучасних архітектур розробки. - Дипломна робота на здобуття ступеня магістра спеціальності «Комп’ютерні науки», «Інформаційні технології проектування». - Київ, 2022. – 93 с.
Abstract: Ринок IT є одним з найбільших сегментів економіки світу, в якому існує величезний обіг грошей. Сучасний світ неможливо уявити без програмних продуктів, якими більшість користується щодня на свої телефонах. Частка користувачів що користуються Android телефонами приблизно 80%, а кількість додатків у офіційному магазині більше трьох мільйонів. Для того, щоб створювати нові продукти швидко та ефективно у великих командах, існують принципи проектування та архітектури Android додатків. На основі пройденого шляху розробниками у проектуванні Android додатків було знайдено багато рішень популярних технічних проблем, що зробило значно зручнішим розробку, продукт створений використовуючи сучасні підходи буде досить оптимізованим та з мінімальними шансами недоліків використовуючи лише загальні правила і правильного дотримання циклу розробки! Для того, щоб додатки успішно підтримувались та розвивались, їм потрібно зробити все, щоб привабити клієнта, та дуже часто, для того щоб аналізувати користувачів, та який він контент хоче бачити використовують штучний інтелект. Правильно спроектувавши систему, можна додавати будь який функціонал швидко та без помилок, щоб залишити у користувача найкращий досвід, а бізнесу зберегти якомога більше грошей. Проектування та підхід до розробки додатків на базі OC Android є дуже актуальною темою, яка допомагає бізнесам розвиватись, користувачам залишатись задоволеними, а команді розробки робити все ефективно та злагоджено.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" Керівник проекту: доцент, кандидат технічних наук, Сергій Водоп’янов.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/57132
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп’ютерних інформаційних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФККПІ_2022_122_Слободянюк М.В..pdfДипломна робота3.43 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.