Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/57131
Title: Система інтеграції та взаемодії з криптовалютними біржами
Authors: Хвостюк, Віктор Олегович
Keywords: дипломна робота
криптовалюти
криптовалютні біржі
AWS технології
REST API
Golang

обробка даних
Issue Date: 25-Nov-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Хвостюк В. О. Система інтеграції та взаемодії з криптовалютними біржами. - Дипломна робота на здобуття ступеня магістра спеціальності “Комп’ютерні науки”, “Інформаційні управляючі системи та технології”.- Київ, 2022. – 87 с.
Abstract: Метою даної дипломної роботи є дослідження та створення відповідно до його результату сучасного та швидкого рішення використання криптоактивів у різних системах та програмному забезпеченні. Дослідження API криптовалютних бірж, їх можливостей, доступних методів використання криптовалютних бірж у програмному забезпеченні. Імплементація API криптовалютних бірж. Дослідження мови програмування Go, як швидкого та надійного способу побудови програмного забезпеченння для маніпулювання фінансовою складовою. Зробити висновки з проведенного дослідження щодо криптовалют, криптовалютних бірж, мови програмування Go та безсерверних технології AWS та побудувати швидку систему запитів та обробки данних з криптовалютних бірж.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник проекту: доцент, кандидат технічних наук, Харченко Олександр Григорович.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/57131
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп’ютерних інформаційних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФККПІ_2022_122_Хвостюк В.О..pdfДипломна робота2.2 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.