Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/57100
Назва: Безвідмовне середовище на базі Amazon Web Services
Автори: Гасанова, Аліса Мавсумівна
Ключові слова: дипломна робота
додаток
Amazon Web Services
Linux
Docker
Python
безвідмовність
масштабування
Дата публікації: 25-лис-2022
Видавництво: Національний авіаційний університет
Бібліографічний опис: Гасанова А. М. Безвідмовне середовище на базі Amazon Web Services - Дипломна робота на здобуття ступеня магістра спеціальності “Комп’ютерні науки”, “Інформаційні управляючі системи та технології”.- Київ, 2022. – 83 с.
Короткий огляд (реферат): Сучасні технології, такі як аналітика великих даних, штучний інтелект і навіть розміщення веб- та мобільних додатків, потребують великої обчислювальної потужності. Хмарні обчислення та хмарні платформи пропонують підприємствам альтернативу розбудові внутрішньої інфраструктури. Завдяки хмарним обчисленням будь-хто, хто користується Інтернетом, може насолоджуватися масштабованою обчислювальною потужністю за принципом підключи і грай. Оскільки це позбавляє організації від необхідності інвестувати та підтримувати дорогу інфраструктуру, воно стало дуже популярним рішенням. Є багато компаній, які пропонують хмарні платформи для розробки, керування та розгортання програм. Amazon Web Services (AWS) – це найпоширеніша у світі хмарна платформа з найширшими можливостями, що надає понад 200 повнофункціональних сервісів для центрів обробки даних по всій планеті. Мільйони клієнтів, у тому числі стартапи, які стали лідерами за швидкістю зростання, найбільші корпорації та передові урядові установи, використовують AWS для зниження витрат, підвищення гнучкості та прискореного впровадження інновацій.
Опис: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" Керівник проекту: доцент, кандидат технічних наук, Холявкіна Тетяна Володимирівна.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/57100
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп’ютерних інформаційних технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ФККПІ_2022_122_Гасанова_А_М.pdfДипломна робота3.34 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.