Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/57090
Title: Організація і методика обліку, аналізу та аудиту доходів від реалізації послуг підприємства
Authors: Вітько, Діана Анатоліївна
Keywords: організація
методика
дохід
аналіз
облік
дипломна робота
Issue Date: 2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Вітько Д.А. Організація і методика обліку, аналізу та аудиту доходів від реалізації послуг підприємства. - Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра спеціальності «Облік і оподаткування». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2022. – 81 с.
Abstract: В сучасних умовах господарювання отримання доходів є одним із головних елементів ефективної роботи будь якого суб’єкта господарювання. Це пов’язано з тим, що жодне підприємство без отримання доходів в майбутньому не матиме основного фінансового результативного показника – чистого прибутку. Тому, управлінський склад підприємства повинен постійно проводити заходи щодо застосування правильних та якісних методів по управлінню доходної частини підприємства. Підприємство в розрізі своєї основної та інших видів діяльності для отримання доходу може проводити реалізацію готової продукції, товарів, робіт та послуг. Таким чином, орієнтація суб’єкта господарювання на отримання доходу повинна охоплювати різноманітні ланки його роботи і це є запорукою збільшення доходної частини підприємства. Проведений аналіз роботи суб’єктів господарювання показує, що для пришвидшення реалізації готової продукції (товарів) значна кількість українських підприємств почали проводити свою діяльність через електронну комерцію. Це надало змогу транспортним компаніям та підприємствам поштового зв’язку отримувати більші доходи від реалізації робіт та послуг порівняно з попередніми роками. Якість наданих послуг, швидкість доставки та цінова політика є одними з критеріїв вибору контрагента на сучасному ринку послуг. Тому, на підставі вище зазначено, вважаємо, що ведення обліку доходів від реалізації послуг підприємства є актуальною і потребує проведення більш детального дослідження.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Кваліфікаційна робота здобувача освітнього ступеня «Магістр», галузь знань: 07 Управління та адміністрування, спеціальність 071 «Облік і оподаткування», освітньо-професійна програма «Облік і аудит». Керівник проекту: к.е.н., доцент Славінський Валерій Іванович
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/57090
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фінансів, обліку та оподаткування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Вітько Д.А._2022.pdfДипломна робота742.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.