Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/57089
Title: Організація і методика обліку, аналізу та внутрішнього контролю фінансових результатів підприємства
Authors: Гурин, Олександра Сергіївна
Keywords: доходи
збитки
облік
аналіз
внутрішній контроль
дипломна робота
Issue Date: 2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Гурин О.С. Організація і методика обліку, аналізу та внутрішнього контролю фінансових результатів підприємства. - Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра спеціальності «Облік і оподаткування». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2022. – 116 с.
Abstract: На сучасному етапі розвитку економічних відносин постійно збільшується попит у наданні вірних та достовірних облікових даних про окремий господарюючий суб’єкт. Адже просто не можна провести аналіз та зробити висновок про ефективність діяльності підприємства, чи правильно застосоване законодавство, чи своєчасно була здійснена сплата податків і так далі, якщо немає таких даних. Фінансовий результат є одним із панівних економічних факторів, який показує достовірну інформацію та розкриває прибутковість діяльності підприємства. Фінансовий результат – обширний показник, який дозволяє підсумувати результати господарської діяльності підприємства та розкрити ефективність його роботи.Завдяки об'єктивним даним про діяльність підприємства можна здійснювати контроль над дотриманням правил, законів, наказів та інструкцій підприємством, які нормують його діяльність. Через те, покращення обліку фінансових результатів є надзвичайно актуальним питанням сучасності. Вагомими об’єктами бухгалтерського обліку є доходи та витрати. Саме вони визначають фінансовий результат підприємства.Великий вплив на актуальність даної теми ще має те, що при розробленні нормативних документів формування і обліку фінансових результатів не зважають на особливості діяльності підприємств. Так само актуальність даного питання підтверджує необхідність формування виразних і єдиних положень формулювання чинників впливу на фінансові результати діяльності.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Кваліфікаційна робота здобувача освітнього ступеня «Магістр», галузь знань: 07 Управління та адміністрування, спеціальність 071 «Облік і оподаткування», освітньо-професійна програма «Облік і аудит». Керівник проекту: к.е.н. доцент Славінський Валерій Іванович
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/57089
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фінансів, обліку та оподаткування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гурин О.С._2022.pdfДипломна робота3.53 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.