Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56963
Title: Формування позитивного образу захисників України у сучасному телепросторі
Authors: Шклярський, Михайло Сергійович
Keywords: кваліфікаційна робота
дипломна робота
телевізійна журналістика
телеобраз
захисник України
Issue Date: Nov-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Шклярський М. С. Формування позитивного образу захисників України у сучасному телепросторі. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня магістр спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2022. - 101с.
Abstract: Тележурналісти, маючи значну силу впливу, можуть завдяки комунікаційним технологіям створювати та формувати позитивний образ захисника України. Створені телеобрази мають обов’язково узгоджуватися з уявленнями про «захисника» і «ворога» в традиційній мовній картині світу суспільства, тобто відповідати розподілу за дихотомією «свій – чужий». Цьому Суспільство, яке перебуває в стані війни, потребує особливої згуртованості, а також єдності в поглядах на ситуацію. Чіткому розумінню образів ворога і захисника України сприяє домінування відповідних мовно-візуальних засобів у новинних повідомленнях владних структур та ЗМІ.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи канд. філол. наук, доцент кафедри журналістики Кравченко Євдокія Григорівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56963
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри журналістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Дипломна Шклярський.pdfкваліфікаційна робота1.49 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.