Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56949
Title: Оцінка ймовірності банкрутства авіаційного підприємства та шляхи його уникнення
Authors: Прокопенко, Максим Вікторович
Keywords: аналіз фінансової стійкості
чистий прибуток
собівартість
доходи
витрати
дипломна робота
Issue Date: 2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Прокопенко М.В. Оцінка ймовірності банкрутства авіаційного підприємства та шляхи його уникнення. - Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2022. – 126 с.
Abstract: Економічна система України, як і більшості країн світу, сьогодні характеризується високим рівнем нестабільності, насамперед через поширення нової коронавірусної інфекції COVID-19.Відповідно до умов, що склалися для розвитку пандемії, основною метою більшості організацій став не подальший розвиток і зміцнення бізнесу, а збереження поточних позицій на ринку, уникнення кризи і, відповідно, банкрутство. Управління та оцінка ймовірності банкрутства українських авіаційних підприємств є однією з найбільш складних і актуальних проблем економіки та управління. В умовах інтеграції України в міжнародний простір постає питання оцінки банкрутства українських підприємств, яка відповідає міжнародним фінансовим стандартам і дозволяє адмініструвати цей процес. Якісна оцінка банкрутства підприємства можлива лише за допомогою методів штучного інтелекту – методу нечітких множин, що дозволяє включити якісні та кількісні показники до моделі оцінки банкрутства підприємств в Україні.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Кваліфікаційна робота здобувача освітнього ступеня «Магістр», галузь знань: 07 Управління та адміністрування, спеціальність 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», освітньо-професійна програма «Фінанси і кредит». Керівник проекту: д.е.н., доцент Антипенко Надія Василівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56949
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фінансів, обліку та оподаткування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Прокопенко М.В. _2022.pdfДипломна робота4.82 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.