Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56948
Title: Механізм фінансування відтворення будівель і споруд в післявоєнний період
Authors: Рябошапка, Олександр Анатолійович
Keywords: будівельні
споруди
ринок нерухомості
післявоєнний період
компанія
відтворення
дипломна робота
Issue Date: 2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Рябошапка О.А. Механізм фінансування відтворення будівель і споруд в післявоєнний період. - Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2022. – 106 с.
Abstract: Наслідками вторгнення окупантів на територію України стали тисячі відібраних життів, зламаних доль, зруйнованих будівель, пошкодженого майна. І якщо життя людини повернути не можливо, то відновлювати житло, виробничі приміщення та цілісні майнові комплекси українці змушені вже зараз, не зважаючи на тотальний брак фінансування та першочергове задоволення потреб, пов’язаних з виконанням оборонної функції держави.За даними Міністерства цифрової трансформації станом на кінець жовтня 2022 року в додатку «Дія» зареєстровано більше ніж 256 тисяч повідомлень, що свідчать про пошкодження майна. Серед зруйнованого дороги, мости, промислові будівлі та споруди, об’єкти критичної інфраструктури. За даними звіту попередньої оцінки шкоди, завданої вторгненням в Україну, оприлюдненим Вашингтоном, загальний збиток станом на 01.06.2022 склав 97 мільярдів доларів США, при цьому, загальні потреби у фінансування склали 349 мільярдів доларів США. Особливої руйнації зазнав житловий фонд та транспортна інфраструктура.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Кваліфікаційна робота здобувача освітнього ступеня «Магістр», галузь знань: 07 Управління та адміністрування, спеціальність 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», освітньо-професійна програма «Фінанси і кредит». Керівник проекту: к.е.н., доцент Рибак Олена Миколаївна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56948
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фінансів, обліку та оподаткування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Рябошапка О.А. _2022.pdfДипломна робота3.56 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.