Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56930
Title: Шляхи підвищення ефективності використання ресурсів банківської установи
Authors: Журавель, Ілля Андрійович
Keywords: банківська установа
процентна політика
ресурси
управління
ефективність
дипломна робота
Issue Date: 2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Журавель І.А. Шляхи підвищення ефективності використання ресурсів банківської установи.- Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2022. – 90 с.
Abstract: Глобальним трендом сьогодення є потужний розвиток фінансових ринків у світі, який супроводжується посиленням галузевої та міжгалузевої конкуренція на ринку фінансових послуг. Суб’єктами галузевої конкуренції на банківському ринку є банківські установи, суперництво у формі міжгалузевої конкуренції відбувається між банківськими та небанківськими фінансово-кредитними установами. Кожна країна світу має специфічну модель фінансової системи, в Україні вона має назву банківсько-орієнтованою, оскільки зі всіх фінансових інституцій найбільш розвиненими є банки. Слово “ресурси” має французьке походження від ressources, що означає кошти, запаси, можливості, джерела будь-чого. Банківські ресурси формуються в результаті пасивних операцій банківських установ і являють собою сукупність ресурсів, якими володіє банк і використовуються ним для кредитних та інших активних операцій. Актуальність удосконалення методів управління банківськими ресурсами в умовах євроінтеграції обумовила вибір теми кваліфікаційної роботи.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Кваліфікаційна робота здобувача освітнього ступеня «Магістр», галузь знань: 07 Управління та адміністрування, спеціальність 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», освітньо-професійна програма «Фінанси і кредит».Керівник проекту: доктор філософії Несенюк Євген Сергійович
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56930
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фінансів, обліку та оподаткування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Журавель І.А._2022.pdfДипломна робота1.53 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.