Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56466
Title: Управління депозитним портфелем комерційного банку
Authors: Журавель, Оксана Анатоліївна
Keywords: комерційний банк
процентні витрати
політика
управління
оборотність депозитів
дипломна робота
Issue Date: 2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Журавель О.А. Управління депозитним портфелем комерційного банку. Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2021. – 111 с.
Abstract: Функціонування сучасної економіки будь якої країни неможливо представити без ефективної банківської системи. Банки різних рівнів глибоко проникають у сферу виробництва й активно впливають на економічні і соціальні процеси, тому з ними постійно стикаються всі члени суспільства. «Життєздатність української банківської системи безпосередньо пов’язана з удосконаленням депозитної політики банків. Гнучка депозитна політика банків є необхідною умовою забезпечення стабільного і ефективного розвитку депозитного ринку України, фінансової стійкості банківської системи загалом».Банківська справа є однією з тих сфер громадського життя, де мало хто може дозволити собі повну не інформованість. Спосіб і рівень життя населення кожної країни істотно залежить від діяльності банків, їхньої надійності, здатності збільшувати обсяги кредитів, депозитів і інших видів послуг, що пропонуються як фізичним, так і юридичним особам. Постійна увага й інтерес до проблем розвитку банківської справи обумовлено значною позицією, що грають банки в процесах формування міжнародних фінансових ринків -валютного, фондового, ринку деривативів, а також у системі світового господарства в цілому.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Кваліфікаційна робота здобувача освітнього ступеня «Магістр», галузь знань: 07 Управління та адміністрування, спеціальність 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», освітньо-професійна програма «Фінанси і кредит».Керівник проекту: к.е.н., доцент Соломіна Ганна Валеріївна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56466
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фінансів, обліку та оподаткування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Журавель О.А._2021.pdfДипломна робота1.87 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.