Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56449
Title: Організація і методика обліку, аналізу та контролю діяльності громадських організацій
Authors: Долішня, Анна Олександрівна
Keywords: організація
методика
облік
аналіз
контроль
дипломна робота
Issue Date: 2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Долішня А.О. Організація і методика обліку, аналізу та контролю діяльності громадських організацій. Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра спеціальності «Облік і оподаткування». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2021. – 82 с.
Abstract: Ознаками демократизації суспільства є активізація громадської думки, зростання ролі населення у проведенні реформ, відстоювання ними своїх прав тощо. Розвиток громадянського суспільства потребує відповідних змін у системі державного управління і місцевого самоврядування. Зростає роль громадських об’єднань як провідників державної та регіональної політики, суб’єктів вирішення проблем розвитку територіальних громад. Громадські організації реєструються як непідприємницькі товариства, основною метою діяльності яких не є отримання прибутку. Їх діяльність фінансується за рахунок власних джерел, цільового фінансування, бюджетних коштів та благодійників внесків, що вимагає належно організованого бухгалтерського обліку надходження та витрачання коштів, унормованого порядку складання фінансової звітності. Обов’язок ведення громадськими організаціями фінансової документації та звітування до відповідних контролюючих органів державної влади потребує удосконалення технологій обліку, аналізу та внутрішнього контролю фінансово-господарської діяльності громадських організацій, що обумовлює актуальність теми кваліфікаційної магістерської роботи.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Кваліфікаційна робота здобувача освітнього ступеня «Магістр», галузь знань: 07 Управління та адміністрування, спеціальність 071 «Облік і оподаткування», освітньо-професійна програма «Облік і аудит». доктор економічних наук, професор Дєєва Наталія Едуардівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56449
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фінансів, обліку та оподаткування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Долішня А.О._2021.pdfДипломна робота959.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.