Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56447
Title: Організація і методика обліку, аналізу та аудиту операцій із основними засобами на підприємстві
Authors: Мазуркевич, Єлизавета Геннадіївна
Keywords: організація
методика
облік
аналіз
основні засоби
аудит
дипломна робота
Issue Date: 2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Мазуркевич Є.Г. Організація і методика обліку, аналізу та аудиту операцій із основними засобами на підприємстві. – Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра спеціальності «Облік і оподаткування». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2021. – 137 с.
Abstract: Проблеми обліку основних засобів в сучасних умовах господарювання набувають особливої актуальності в зв’язку з потребою отримання інвесторами та іншими зацікавленими користувачами точної і достовірної інформації про стан і ефективність їх використання.Основною проблемою, що виникає на шляху до вирішення цього питання, є недостатня теоретико-методологічна база, що характеризується одноманітністю підходів науковців та акцентуванням уваги лише на окремих аспектах проблеми. Відсутність розвитку наукових підходів значно гальмує процес формування ефективного комплексного підходу до управління основними засобами, що матиме застосування на практиці в умовах мінливого середовища ринкової економіки.Роль основних засобів у забезпеченні ефективного функціонування суб’єкта господарювання загалом визначається важливістю і складністю завдань, пов’язаних із їх використанням. Тому здійснення контрольної функції обліку основних засобів та їх ефективного використання – важлива частина облікового процесу.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Кваліфікаційна робота здобувача освітнього ступеня «Магістр», галузь знань: 07 Управління та адміністрування, спеціальність 071 «Облік і оподаткування», освітньо-професійна програма «Облік і аудит». Керівник проекту: доктор економічних наук Овсюк Ніна Василівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56447
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фінансів, обліку та оподаткування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Мазуркевич Є.Г._2021.pdfДипломна робота1.17 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.