Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56444
Title: Організація і методика обліку, контролю витрат на виробництві та аналіз собівартості продукції
Authors: Шевчук, Наталія Сергіївна
Keywords: собівартість
калькулювання
облік
аналіз
контроль
методика
дипломна робота
Issue Date: 2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Шевчук Р.С. Організація і методика обліку, контролю витрат на виробництві та аналіз собівартості продукції – Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра спеціальності «Облік і оподаткування». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2021. – 94 с.
Abstract: В умовах розвитку сільського господарства нашої країни виникає об'єктивна необхідність підвищення ефективності контролю над виробництвом сільськогосподарської продукції. Зниження собівартості та підвищення на цій основі рентабельності виробництва продукції (робіт, послуг) сільського господарства вимагають належної організації обліку, внутрішнього контролю витрат на виробництво та дотримання методики калькулювання собівартості продукції (робіт, послуг). Беззаперечною умовою успішного господарювання є якісне та своєчасне ведення бухгалтерського обліку на підприємстві, результати та аналіз якого є передумовою прийняття управлінських рішень як щодо розвитку окремих напрямів господарювання, так і функціонування підприємства в цілому. Адекватність цих рішень залежатиме від обраної методики оцінки стану підприємства та інтерпретації отриманих результатів.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Кваліфікаційна робота здобувача освітнього ступеня «Магістр», галузь знань: 07 Управління та адміністрування, спеціальність 071 «Облік і оподаткування», освітньо-професійна програма «Облік і аудит». Керівник проекту: кандидат економічних наук, доцент, Попович Оксана Василівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56444
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фінансів, обліку та оподаткування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Шевчук Н.С._2021.pdfДипломна робота1.92 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.